top of page

Bezoeker theater

“In je kwetsbaarheid en zachtheid heb je onze harten geraakt. Jij bent wat de wereld nodig heeft, een grote inspiratiebron.”

Bezoeker theater

“Jouw lezing kwam op het juiste moment in mijn leven, zo onder de indruk en wat heb ik veel aan jouw boodschap, meer zachtheid.”

L. de Jong

“Deze voorstelling zorgt ervoor dat wat we ergens wel weten, helemaal gaan begrijpen en nog belangrijker écht gaan voelen”
image00009.jpeg
AD.png

‘Dit is mijn missie, dit is mijn boodschap aan de wereld’

Na 18 jaar werk in de jeugdbescherming en zeven jaar tegenslag, was de tijd rijp. Marloes Alferink moest en zou het podium op. Ze kwam met haar voorstelling 'hard tegen Hart': een speurtocht naar haar 'meest authentieke zelf'. Over een leven vol voor- en tegenspoed en hoe je daar, door je hart te volgen, weer overheen komt.

‘Mogen wel zachter zijn voor onszelf’

Met het afhuren van het ZINiN Theater en Bibliotheek Theater Rotterdam gaf Marloes Alferink begin oktober gehoor aan haar gevoel en stond voor uitverkochte zalen op het podium. Niet met grappen en grollen, maar met een intieme voorstelling waarin ze hardheid ontrafelde en verving voor zelfliefde en innerlijke kracht.

bottom of page